MAXadsl - Provjera prometa

Windows Gadget...

Windows Vista Sidebar Gadget tj. Windows 7 Desktop Gadget

Windows Vista/Windows 7 Sidebar Gadget
Promjena brzina? (travanj 2007.) PDF Ispis E-mail
Relja   
Ponedjeljak, 09.04.2007

Hm, izgleda da su se opet promijenile brzine ali informacije o tome su ovaj puta na malo čudan način komunicirane. Naime, prvo sam primijetio reklamu u BUG-u, no, kako je kao datum promjene brzine naveden 1. travnja nisam baš bio siguran da li je to točna informacija. Sudeći po komentarima na usenetu i brojnim upitima koje sam dobio (valjda svi misle da ja imam neke "insiderske" informacije) očito nisam bio jedini koji je tako razmišljao. Od prvog travnja pa do danas dosta često sam navraćao na T-Com-ove web stranice no tamo je stalno pisalo da su brzine i dalje 1,2 i 3 Mbit/s, a danas sam, ponukan reklamom u Jutarnjem, ipak na toj prvoj stranici kliknuo i na „cjenik“ gdje su se u međuvremenu ipak pojavile nove cijene.

Image Da stvar bude još bolja, u BUG-u je najavljeno da će i cijene svih paketa ostati iste osim za flat paket koji bi trebao biti povoljniji, a među novim brzinama pojavila se i meni dosta čudna brzina 3 Mbps / 382 kbps (ja bih tu očekivao 3 Mbps / 384 kbps).

Image Danas sam u cjeniku primijetio da su cijene paketa ostale iste, dok su se cijene brzina promijenile. Naravno da sam odmah išao provjeriti koliki će biti upload za ovih 3 Mbit no informacija u cjeniku je još zanimljivija: 3 Mbps / 352 kbps.

Image Na početnoj strani za MAXadsl i dalje piše da su brzine 1, 2 i 3 Mbps. Eto…

U svakom slučaju, ja sam kao referentu informaciju uzeo ono što piše u cjeniku te sam to dodao u novu „.ini“ datoteku, a napravio sam i instalaciju nove verzije 0.7.5 za one koji skidaju ovaj program prvi puta kao i za one kojima se jednostavno ne da čačkati po datotekama.
Zadnja Promjena ( Ponedjeljak, 09.04.2007 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
© Relja Marković 2007.; Powered by MyServer.