MAXadsl - Provjera prometa

Windows Gadget...

Windows Vista Sidebar Gadget tj. Windows 7 Desktop Gadget

Windows Vista/Windows 7 Sidebar Gadget
Odabrane novosti
Windows Live u penziji... (studeni 2011)
Relja   
Subota, 12.11.2011

U nekom trenutku, onako odjednom i bez ikakve najave, s  Windows live-a nestao je moj gadget . I moj ali i svi gadgeti iz ovih krajeva. Na http://gallery.live.com piše slijedeće objašnjenje:

"The Windows Live Gallery has been retired. In order to focus support on the much richer set of opportunities available for the newest version of Windows, Microsoft is no longer supporting development or uploading of new Gadgets."

Hmm, možda je i meni vrijeme za penziju...  Surprised

Anyway, ja sam ipak sačuvao taj gadget te će od sada biti dostupan za download na ovim stranicama.

 
Peta godišnjica! (travanj 2010)
Relja   
Srijeda, 14.04.2010

Hej ljudi, ma sad sam tek skužio da mi je neki dan bilo 5 godina od kako sam objavio prvu verziju ovog programa na web-u. Ma da čovjek ne povjeruje kako to vrijeme ide…stvarno nikada ne bih rekao. Peta godišnjica!!!

Tada 3. travnja 2005. otvorio sam prve web stranice i pod naslovom "eto ga i na webu " napisao sam: "Nakon što sam dobio vrlo pozitivne komentare nekih mojih prijatelja koji su imali prilike testirati rane radne verzije, odlučio sam ovaj programčić ponuditi širem krugu ljudi putem ovih web stranica. Pa eto, ako je netko zainteresiran... ". I bilo je jako puno zainteresiranih. Puno vise no sto sam uopce mogao zamisliti Wink

Morat ću se nekako počastiti za tu lijepu okruglu brojkicu.

 
Nova verzija! (travanj 2010)
Relja   
Utorak, 13.04.2010

Pa eto, tko bi rek'o, ali ja sam napokon skuckao novu verziju. Stvarno mi je bilo već krajnje vrijeme!  Smile


Image Anyway, nova verzija je tu, a od novosti tu su podrška za „Moj T-Com“, mogućnost preuzimanja novih postavki s mojih web stranica i provjera nove verzije te promjena veličina i cijena paketa.

Novu verziju možete naći u download dijelu, a svakako pročitajte i više o tome…

Još jednom zahvaljujem svima koji su mi pomogli u testiranju. Hvala.

 
"Deset x TOP 10" (travanj 2010)
Relja   
Ponedjeljak, 12.04.2010

Neopisivo mi je zadovoljstvo što su me se BUG -ovci opet sjetili i tu u zadnjoj temi broja (209, travanj 2010.) pod nazivom „DESET × TOP 10“ pa je tako moj gadget završio među „TOP 10 gadgeta za Windows 7“.

Image  Image

Ovakve stvari me uvijek vesele!   Više o tome…

 

 
"Elementarno i praktično" (siječanj 2007.)
Relja   
Četvrtak, 18.01.2007

Image Pod ovim naslovom krije se mali osvrt na moj programčić koji je objavljen u ovomjesečnom broju BUG-a. Smatram da je podrška razvoju domaćeg besplatnog softvera kakva je dana tekstom "Domaće je domaće " za svaku pohvalu i hvala BUG-ovcima što me se uvijek sjete u ovakvim prilikama :)

Image Image

 
Besplatni programi - Sve što vam treba za rad na PC-u (rujan 2006.)
Relja   
Utorak, 12.09.2006

Jedan od korisnika obavijestio me da je ovaj program objavljen na DVD-u časopisa Enter (uz broj 42), a spomenut je i u samom časopisu kao jedan od "26 veličanstvenih" (pdf). Zahvaljujem i korisniku koji mi je to javio i, naravno, Enter-ovcima koji su moj program uvrstili u taj izbor. Ovo je zapravo trebalo pisati pod "kolovoz 2006." ali, eto, nisam znao :)
Ovakve vijesti me uvijek razvesele pa molim sve koji znaju za neki časopis koji je objavio moj program, za neki link na webu, recenziju i sl. da mi jave. Unaprijed zahvaljujem.

Image

 
TOP 100 (travanj 2006.)
Relja   
Ponedjeljak, 03.04.2006

Image Posebno mi je zadovoljstvo dodati vijest da je BUG izabrao ovaj moj program kao jedan od 100 najboljih besplatnih programa u 2006 . (tema broja 161, travanj 2006.). Bilo mi je vrlo neobično i vrlo drago vidjeti moj programčić među mnogim velikim i daleko poznatijim imenima koja su zaslužno dobila svoje mjesto na stranicama BUG-a. Hvala.

Image   Image 

 
BUG-ov DVD (rujan 2005.)
Relja   
Četvrtak, 01.09.2005

Moj programčić objavljen je na DVD-u uz novi BUG. Objavljivanje programčića nije bitno utjecalo na broj posjeta ovim stranicama ali sam ga zato osjetio svaki puta prilikom skidanja novog maila. :) Zahvaljujem svima koji su mi se javili!

 Image   Image

 

 
© Relja Marković 2007.; Powered by MyServer.