MAXadsl - Provjera prometa

Windows Gadget...

Windows Vista Sidebar Gadget tj. Windows 7 Desktop Gadget

Windows Vista/Windows 7 Sidebar Gadget
Novosti
Windows Live u penziji... (studeni 2011) PDF Ispis E-mail
Relja   
Subota, 12.11.2011

U nekom trenutku, onako odjednom i bez ikakve najave, s  Windows live-a nestao je moj gadget . I moj ali i svi gadgeti iz ovih krajeva. Na http://gallery.live.com piše slijedeće objašnjenje:

"The Windows Live Gallery has been retired. In order to focus support on the much richer set of opportunities available for the newest version of Windows, Microsoft is no longer supporting development or uploading of new Gadgets."

Hmm, možda je i meni vrijeme za penziju...  Surprised

Anyway, ja sam ipak sačuvao taj gadget te će od sada biti dostupan za download na ovim stranicama.

 
Opet nešto čačkaju... (lipanj 2010) PDF Ispis E-mail
Relja   
Utorak, 01.06.2010

Izgleda da je T-Com opet nešto čačkao po korisničkim stranicama pa se sad, nakon što par dana nisu radile, korisničke stranice umjesto na "moj.t-com.hr" nalaze na "mojt-com.t.ht.hr".Zbog toga ovaj novi način preuzimanja podataka opet ne radi već se pojavljuje greška: "Nije nađen popis spajanja.".

Ukoliko primijetite ovu grešku predlažem da se vratite na stari način provjere podataka i to tako da u "Podešavanja" pod "Izvor podataka" izaberete "korisničke stranice".  Frown

 
Peta godišnjica! (travanj 2010) PDF Ispis E-mail
Relja   
Srijeda, 14.04.2010

Hej ljudi, ma sad sam tek skužio da mi je neki dan bilo 5 godina od kako sam objavio prvu verziju ovog programa na web-u. Ma da čovjek ne povjeruje kako to vrijeme ide…stvarno nikada ne bih rekao. Peta godišnjica!!!

Tada 3. travnja 2005. otvorio sam prve web stranice i pod naslovom "eto ga i na webu " napisao sam: "Nakon što sam dobio vrlo pozitivne komentare nekih mojih prijatelja koji su imali prilike testirati rane radne verzije, odlučio sam ovaj programčić ponuditi širem krugu ljudi putem ovih web stranica. Pa eto, ako je netko zainteresiran... ". I bilo je jako puno zainteresiranih. Puno vise no sto sam uopce mogao zamisliti Wink

Morat ću se nekako počastiti za tu lijepu okruglu brojkicu.

 
Nova verzija! (travanj 2010) PDF Ispis E-mail
Relja   
Utorak, 13.04.2010

Pa eto, tko bi rek'o, ali ja sam napokon skuckao novu verziju. Stvarno mi je bilo već krajnje vrijeme!  Smile


Image Anyway, nova verzija je tu, a od novosti tu su podrška za „Moj T-Com“, mogućnost preuzimanja novih postavki s mojih web stranica i provjera nove verzije te promjena veličina i cijena paketa.

Novu verziju možete naći u download dijelu, a svakako pročitajte i više o tome…

Još jednom zahvaljujem svima koji su mi pomogli u testiranju. Hvala.

 
"Deset x TOP 10" (travanj 2010) PDF Ispis E-mail
Relja   
Ponedjeljak, 12.04.2010

Neopisivo mi je zadovoljstvo što su me se BUG -ovci opet sjetili i tu u zadnjoj temi broja (209, travanj 2010.) pod nazivom „DESET × TOP 10“ pa je tako moj gadget završio među „TOP 10 gadgeta za Windows 7“.

Image  Image

Ovakve stvari me uvijek vesele!   Više o tome…

 

 
Opet radi!? (studeni 2009) PDF Ispis E-mail
Relja   
Petak, 06.11.2009

Nakon što je T-Com postavio nove korisničke stranice i nakon puno problema s pristupom tim stranicama ( više o tome... ), danas su se odjednom pojavili podaci i na starim korisničkim stranicama. Nemam pojma zašto i kako (možda su brojne pritužbe korisnika ipak urodile plodom)  ali, eto, moj programčić opet radi! SmileSmileSmile

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

© Relja Marković 2007.; Powered by MyServer.