MAXadsl - Provjera prometa

Windows Gadget...

Windows Vista Sidebar Gadget tj. Windows 7 Desktop Gadget

Windows Vista/Windows 7 Sidebar Gadget
Windows Gadget (prosinac 2007) PDF Ispis E-mail
Relja   
Utorak, 18.12.2007

Iako sam već i prije razmišljao o tome, natjecanje programčića koje je organizirao Microsoft potaknulo me da napokon napišem program za provjeru prometa u obliku gadgeta za Vista Sidebar. Malo sam kasno saznao za natjecanje pa nisam stigao napraviti sve što sam želio ali mislim da ovo što je napravljeno dobro radi.

Ove stranice su još uvijek posvećene ovoj verziji koja radi pod svim verzijama Windowsa dok je gadget dostupan samo na stranicama natjecanja no ipak sam dodao par slikica kako to sve skupa sada izgleda.

 

                          

 

 

                        


Nisam siguran koliki interes bi mogao biti za ovaj gadget no ukoliko se pokaže kao zanimljiv za korisnike tada ću mu svakako posvetiti dio ovih stranica. Ne, to ne znači da namjeravam odustati od ovog starog programčića već bih pokušao paralelno razvijati obje verzije.

Iako je ovaj gadget razvijan kao "Windows Vista Sidebar Gadget" on najnormalnije radi i kao "Windows 7 Desktop Gadget".  Iz pozicije jednog gadgeta tu i nema neke razlike. Wink

 Napomena:  gadget je bio dostupan za download samo na Windows Live te je od tamo u ovih par godina preuzet nekoliko desetaka tisuća puta no negdje početkom studenog 2011. Windows Live "is retired" pa je od tada gadget dostupan za download na ovim stranicama.

 

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 13.11.2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
© Relja Marković 2007.; Powered by MyServer.