MAXadsl - Provjera prometa

Windows Gadget...

Windows Vista Sidebar Gadget tj. Windows 7 Desktop Gadget

Windows Vista/Windows 7 Sidebar Gadget
Novosti
mala havarija (rujan 2005.) PDF Ispis E-mail
Relja   
Utorak, 20.09.2005
13. rujna 2005., nakon kraćeg prekida opskrbe električnom energijom te uslijed nedostatka bilo kakvog UPS uređaja, matična ploča na mom glavnom računalu odbila je daljnju suradnju. Da stvar bude još gora, za lošim primjerom matične ploče povelo se još par komponenti kao npr. moj RAID kontroler (ali ne nekakav za 150kn nego pravi, Promise-ov koji je svojevremeno koštao preko 1k kn). Ovakav prekid suradnje uzrokovao je niz radnji kao što su: backup svega potrebnog i nepotrebnog, nabavka raznih „backward kompatibilnih“ :) dijelova koji se još mogu kombinirati s onim što mi je ostalo nakon havarije, slaganje još jednog Frankensteina, instalacije, reinstalacije i sl. Zbog svega navedenog, bio sam prisiljen dosta naglo prekinuti mail komunikaciju s nekim od korisnika te im se ovom prilikom ispričavam.
 
BUG-ov DVD (rujan 2005.) PDF Ispis E-mail
Relja   
Četvrtak, 01.09.2005

Moj programčić objavljen je na DVD-u uz novi BUG. Objavljivanje programčića nije bitno utjecalo na broj posjeta ovim stranicama ali sam ga zato osjetio svaki puta prilikom skidanja novog maila. :) Zahvaljujem svima koji su mi se javili!

 Image   Image

 

 
eto ga i na webu (travanj 2005.) PDF Ispis E-mail
Relja   
Nedjelja, 03.04.2005
Nakon što sam dobio vrlo pozitivne komentare nekih mojih prijatelja koji su imali prilike testirati rane radne verzije, odlučio sam ovaj programčić ponuditi širem krugu ljudi putem ovih web stranica. Pa eto, ako je netko zainteresiran...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

© Relja Marković 2007.; Powered by MyServer.