MAXadsl - Provjera prometa

Windows Gadget...

Windows Vista Sidebar Gadget tj. Windows 7 Desktop Gadget

Windows Vista/Windows 7 Sidebar Gadget
Novosti
"Iskorišteno: 0,00 MB"? (listopad 2009) PDF Ispis E-mail
Relja   
Utorak, 13.10.2009

T-Com je napravio nove korisničke stranice (https://moj.t-com.hr/), te provjera prometa preko starih korisničkih stranica više ne radi! Isto tako ni moj program više nije u mogućnosti preuzeti podatke sa starih korisničkih stranica. 

Ja ni uz najbolju volju ne mogu napraviti novi program jer se ja osobno jos nisam uspio ni prijaviti na te nove korisničke stranice pa tako nisam još ni vidio kako uopće sada izgleda pregled prometa. Prilikom pokušaja prijave na T-Com korisničke stranice dobijao sam greške tipa: "Podaci koje ste upisali ne pripadaju istoj osobi. ", "SpringSource dm Server - Error report" i sl.

Dakle, za sada ništa od provjere prometa preko mog programa te Vas samo mogu uputiti na T-Com, njihove korisničke stranice i, bojim se, njihovu korisničku službu kod koje sam i ja završio sa svojim prijavama grešaka Frown

>>>  Više o tome...

 
moj.t-com.hr i problemi !? (listopad 2009) PDF Ispis E-mail
Relja   
Subota, 10.10.2009

T-com je napravio nove i ušminkanije korisničke stranice koje možete naći na adresi „moj.t-com.hr“ i koje izgledaju bolje od dosadašnjih „user.t-com.hr“ ali pazite – ima tu i problema. Već mi se nekih dvadesetak korisnika javilo da im se nakon otvaranja novog korisničkog računa na starim stranicama više ne pojavljuju podaci o korištenju MAXadsl usluge. S obzirom  da moj program preuzima podatke sa starih stranica to znači da ni u mom programu (i desktop i gadget verziji) više neće biti podataka.
Dakle, ako se registrirate na novi moj.t-com.hr tada vam moj program više neće raditi!
Frown
Ja ću možda kada ulovim vremena napraviti podršku i za nove korisničke stranice ali trenutno mi to nije u planu. Zapravo, moram priznati da ja te nove korisničke stranice nisam uspio još ni isprobati jer mi svaki puta kaže da moj korisnički podaci zapravo nisu moji ili tako nešto. Cool

 
I'm back! (rujan 2009) PDF Ispis E-mail
Relja   
Ponedjeljak, 14.09.2009
Eto, nakon jednog neplaniranog preseljenja na novi server mislim da sam napokon uspio sve upogoniti kako je bilo i prije. Javite mi ako primijetite kakvu gresku na stranicama.
 
Povećanje brzina (ožujak 2009) PDF Ispis E-mail
Relja   
Subota, 07.03.2009

I već nakon samo godinu i pol dana naš dragi T-Com opet je najavio povečanje brzina. Sada bi u mom stilu bilo prokomentirati kako bih radije pisao o snjiženju cijena nego o povečanju brzina ali, eto, bolje da ne komentiram cijene u ovo doba recesije (morao sam spomenuti tu riječ - to je "in" ovih dana!).U svakom slučaju, ovo je dobra vijest. Wink

 Image

Ovaj puta je također dovoljno promijeniti samo .ini datoteku, a u ponuđenim datotekama je i puna instalacija za one kojima je takva nadogradnja jednostavnija ili za one koji nemaju prethodnu verziju.

 
Povećanje paketa i smanjenje cijene za flat (ožujak 2008) PDF Ispis E-mail
Relja   
Subota, 15.03.2008

Moji dragi korisnici obavijestili su me da je T-Com opet napravio neke promjene u paketima i cijenama pa sam, eto, i ja napravio novu verziju programčića. Samo neka cijene i dalje idu na dolje…:)

 Image

Kao i prošli puta dovoljno je samo promijeniti .ini datoteku no tu je i puna instalacija za one kojima je to jednostavnije ili za one koji nemaju prethodnu verziju.

 
Windows Gadget (prosinac 2007) PDF Ispis E-mail
Relja   
Utorak, 18.12.2007

Iako sam već i prije razmišljao o tome, natjecanje programčića koje je organizirao Microsoft potaknulo me da napokon napišem program za provjeru prometa u obliku gadgeta za Vista Sidebar. Image Malo sam kasno saznao za natjecanje pa nisam stigao napraviti sve što sam želio ali mislim da ovo što je napravljeno dobro radi.

>>>  Više o tome...

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

© Relja Marković 2007.; Powered by MyServer.