MAXadsl - Provjera prometa

Windows Gadget...

Windows Vista Sidebar Gadget tj. Windows 7 Desktop Gadget

Windows Vista/Windows 7 Sidebar Gadget
Read Me

Ovaj "Read Me" koji se nalazi na ovim stranicama nešto je starijeg datuma (i pomalo je zastario) no, kako još nisam napisao novi, i ovaj će biti OK. Dakle:

Poštovani korisniče,

program "MAXadsl – Provjera prometa" napisao sam  za osobnu upotrebu i iz osobnog zadovoljstva. "MAXadsl" (http://maxadsl.t-com.hr ) je usluga pristupa Internetu koju nudi Hrvatski Telekom (http://www.t-com.hr ), a ovaj program služi za provjeru prometa tj. količine podataka prenesenih korištenjem te usluge.

Ovaj program možete slobodno koristiti pod uvjetom da ga koristite u originalnom obliku te da prihvaćate da ga u potpunosti koristite na vlastitu odgovornost. Korištenjem ovog programa suglasni ste da ja (autor programa) ni na koji način i ni u kojem obliku neću biti odgovoran za bilo kakvu eventualnu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korištenjem ili čak i samim pokušajem instalacije ovog programa. Ne garantiram da će ovaj program raditi na Vašem računalu, ne obvezujem se na pružanje podrške i ispravke eventualnih grešaka kao ni na daljnji razvoj programa (nove verzije).

Program nije dozvoljeno koristiti u komercijalne svrhe, prodavati ga, naplaćivati naknade za instalaciju ili korištenje programa kao ni na bilo koji drugi način koristiti ovaj program za pribavu materijalne koristi.

Pri izradi ovog programa korišteni su slijedeći alati:
     * Borland Delphi 7, Personal Edition (http://wwww.borland.com)
     * Internet Direct (Indy) 10 (http://www.indyproject.org)
     * Advanced Installer 2.4.1 Freeware (http://www.advancedinstaller.com)

NAPOMENA:
podaci koje prikazuje ovaj program preuzimaju se sa korisničkih web stranica (https://user.t-com.hr ili https://moj.t-com.hr ) što znači da i ovaj program također generira određeni promet!

Ukoliko nakon svega gore spomenutog ipak želite koristiti ovaj program, originalnu verziju možete nači na adresi  http://maxadslpp.relja.net  ,a meni bi bilo drago kada bih e-mailom na adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript dobio neku povratnu informaciju (pohvale, kritike, sugestije). Hvala.

Srdačan pozdrav,
     Relja Marković

 
© Relja Marković 2007.; Powered by MyServer.