MAXadsl - Provjera prometa

Windows Gadget...

Windows Vista Sidebar Gadget tj. Windows 7 Desktop Gadget

Windows Vista/Windows 7 Sidebar Gadget
PDF Ispis E-mail
Programčić ne radi od 15. srpnja 2013.?

Dragi korisnici,

neki dan sa se sasvim bezveze prijavio na T-Com korisničke stranice i tamo me dočekala zanimljiva obavijest:

OBAVIJEST O PRESTANKU RADA

Od 15.07.2013. user.t-com.hr stranice prestaju s radom za privatne korisnike. Svoje usluge nastavite administrirati putem Moj Telekom Portala gdje dodatno možete:

  • aktivirati e-račun,
  • pregledavati račune,
  • promijeniti MAXadsl brzinu,
  • upravljati i administrirati svojim uslugama,
  • slati besplatne SMS poruke

Za pristup Moj Telekom Portalu je potreban Telekom ID, a ukoliko ga već nemate, registrirajte ga pomoću podataka s kojim ste se do sada prijavljivali na user.t-com.hr stranice.

Upute za registraciju.

S obzirom da moj programčići (i desktop instalacija i gadget verzija) preuzimaju podatke o prometu upravo s tih stranica to znači da od 15. srpnja 2013. moji programčići više neće imati te informacije te će izgubiti svoju svrhu. U ovih nešto više od 8 godina koliko je moj program dostupan javnosti ja nisam uspio ostvariti nikakvu suradnju s Hrvatskim Telekomom (ni po čemu se ne razlikujem od bilo kojeg drugog korisnika njihove ADSL usluge) pa tako nemam čak ni informacije kad se nešto mijenja, a kamoli neke alternativne mogućnosti za dohvat podataka mimo korisničkih stranica.

Pa, eto, ukoliko niste zadovoljni što Vam je ukinuta ova mogućnost predlažem da kontaktirate T-Com službu za korisnike i da se požalite pa tko zna, možda Vam to ponovo i uključe. T-Com službu za korisnike možete kontaktirati:

  • e-mailom na adresu: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
  • telefonom na broj: 0800 9000

Bilo mi je izuzetno drago što su se moji programi svidjeli tolikom broju korisnika i posebno hvala svima koji su mi se javljali svih ovih godina.  

Srdačan pozdrav,
Relja Marković

 

 
© Relja Marković 2007.; Powered by MyServer.