MAXadsl - Provjera prometa

Windows Gadget...

Windows Vista Sidebar Gadget tj. Windows 7 Desktop Gadget

Windows Vista/Windows 7 Sidebar Gadget
Novosti
Povećanje brzine! (rujan 2007.) PDF Ispis E-mail
Relja   
Ponedjeljak, 01.10.2007

Eto, T-Com je opet povećao brzine i to, ovaj puta, u velikom stilu pa će nam sada naših par GB još brže otići :) Mene bi možda više veselilo povećanje paketa ili spuštanje cijene flat-a ali nemojmo biti neskromni.

Što se programa tiće tu baš i nema nekih promjena no uz novu .ini datoteku napravio sam i novu instalaciju za one kojima je tako jednostavnije kao i za one koji još nemaju instaliran program (ima li još takvih?) :)

 
Promjena cijene za flat (srpanj 2007.) PDF Ispis E-mail
Relja   
Srijeda, 18.07.2007

Promijenila se cijena za flat rate. Da, znam da se promijenila još u 6. mjesecu no jednostavno nisam ranije stigao napraviti novu verziju. Bio sam malo na moru, a poslije mora dočekalo me brdo mailova (ispričavam se onima koji su malo duže čekali na odgovor i onima kojima nisam odgovorio).  Zapravo, nije mi se ni činilo da ova nova cijena traži jako hitnu izmjenu s obzirom da izračun cijene korisnicima koji koriste flat rate baš i ne znači puno jer oni uvijek znaju koliko će ih to koštati.

Anyway, promjena cijene je zapravo značila samo promjenu „.ini“ datoteke , a napravio sam i instalaciju nove verzije 0.7.6 za one koji program prvi puta kao i za one kojima se jednostavno ne da čačkati po datotekama. Osim promjene cijene u „.ini“ datoteci, nikakvih drugih razlika nema između verzija 0.7.5 i 0.7.6

 
Promjena brzina? (travanj 2007.) PDF Ispis E-mail
Relja   
Ponedjeljak, 09.04.2007

Hm, izgleda da su se opet promijenile brzine ali informacije o tome su ovaj puta na malo čudan način komunicirane. Naime, prvo sam primijetio reklamu u BUG-u, no, kako je kao datum promjene brzine naveden 1. travnja nisam baš bio siguran da li je to točna informacija. Sudeći po komentarima na usenetu i brojnim upitima koje sam dobio (valjda svi misle da ja imam neke "insiderske" informacije) očito nisam bio jedini koji je tako razmišljao. Od prvog travnja pa do danas dosta često sam navraćao na T-Com-ove web stranice no tamo je stalno pisalo da su brzine i dalje 1,2 i 3 Mbit/s, a danas sam, ponukan reklamom u Jutarnjem, ipak na toj prvoj stranici kliknuo i na „cjenik“ gdje su se u međuvremenu ipak pojavile nove cijene.

>>>  Više o tome...

 

 
Nove web stranice (veljača 2007.) PDF Ispis E-mail
Relja   
Subota, 24.02.2007

Eto, nakon skoro dvije godine napokon sam napravio i nove stranice. Zapravo, i nije mi toliko zanimljivo to što sam napokon napravio nove stranice koliko to da te stranice predstavljaju milestone u jednom mom drugom projektu. Naime, zbog raznih ograničenja T-Com-ove freeweb usluge još u samom početku razmišljao sam da li da uopće stavim ove prve stranice tamo. Dok sam razmišljao o premještanju stranica na neki novi server zaključio sam da bi bilo zanimljivo složiti svoj vlastiti i to na način da na njemu budu neki od najjačih proizvoda open source zajednice. Više o tome će po završetku projekta biti na adresi myserver.relja.net, a ukoliko sve bude u redu tada bi stranice posvećene programu od sada pa nadalje trebale biti na adresi: maxadslpp.relja.net .

 
"Elementarno i praktično" (siječanj 2007.) PDF Ispis E-mail
Relja   
Četvrtak, 18.01.2007

Image Pod ovim naslovom krije se mali osvrt na moj programčić koji je objavljen u ovomjesečnom broju BUG-a. Smatram da je podrška razvoju domaćeg besplatnog softvera kakva je dana tekstom "Domaće je domaće " za svaku pohvalu i hvala BUG-ovcima što me se uvijek sjete u ovakvim prilikama :)

Image Image

 
Besplatni programi - Sve što vam treba za rad na PC-u (rujan 2006.) PDF Ispis E-mail
Relja   
Utorak, 12.09.2006

Jedan od korisnika obavijestio me da je ovaj program objavljen na DVD-u časopisa Enter (uz broj 42), a spomenut je i u samom časopisu kao jedan od "26 veličanstvenih" (pdf). Zahvaljujem i korisniku koji mi je to javio i, naravno, Enter-ovcima koji su moj program uvrstili u taj izbor. Ovo je zapravo trebalo pisati pod "kolovoz 2006." ali, eto, nisam znao :)
Ovakve vijesti me uvijek razvesele pa molim sve koji znaju za neki časopis koji je objavio moj program, za neki link na webu, recenziju i sl. da mi jave. Unaprijed zahvaljujem.

Image

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća » Kraj »»

© Relja Marković 2007.; Powered by MyServer.